AGENTIA HAIMI

DIRECTOR FIRME
INDEX DOMENII  |   PRODUSE/SERVICII  |   OFERTE  |   INSCRIERE  
  CONTUL MEU 


Date contact

Adresa
Bucuresti 7000 ,
Judetul: Bucuresti
Strada: ION CAMPINEANU, Nr. 23, Bl. 10, Sc. C, Ap. 72
Telefon: 3121043/0724294419

AGENTIA HAIMIAGENTIA HAIMI

HAIMI

Companie de impresariat artistic are in baza de date talente disponibile pentru activitati de casting, acestia fiind amatori cat si profesionisti de toate varstele!
Figuratie TV, modeling, hostess, sampling, cascadorii, sedinte foto, talent scouting;
Hostess - primirea si asezarea invitatiilor, oferirea de informatii, reprezentarea de catre persoane entuziaste, zambitoare si cu prezenta de spirit a imaginii produsului sau imaginii firmei dumneavoastra si totodata, capacitatea de a oferi informatii cu privire la acestea in cadrul unor evenimente corporate (conferinte, brand advertising, lansare si relansare brand, cocktail-uri, targuri , expozitii, s.a.m.d.) dar si evenimente personale cum ar fi nunti, botezuri, aniversari.
________________________________________
Sampling - se realizeaza prin promovarea produselor prin intermediul promoterilor in supermarket-uri (degustari, informare la raft, oferire de premii), promovarea serviciilor/produselor prin intermediul campaniilor "door-to-door", impartire de pliante si fluturasi publicitari in cadrul centrelor comerciale, targurilor, expozitiilor, in strada sau locatii cheie.
Promotii magazine, supermarket-uri, targuri, expozitii, stradal.
________________________________________
Figuratie - participarea in realizarea de emisiuni TV, show-uri, videoclip-uri, filme, reclame, printuri publicitare, marsuri promotionale; o multitudine de tipologii real-people, actori, modele, copii, atleti, persoane cu aptitudini muzicale sau sportive, gemeni, persoane aparte;
Figuratie, figuratie speciala, printuri, talent scouting.
________________________________________
Modeling - modele profesioniste sau modele ce tocmai au obtinut diploma de fotomodel - figuratie speciala, printuri, catwalk, hostess;
________________________________________
Actori - profesionisti sau in formare - figuratie speciala si roluri principale.
Dansatori, coregrafi si acrobati, trupe de dansatori si acrobati- profesionisti sau in formare.

AGENTIA HAIMI este o agentie de casting ce ofera persoane in vederea realizarii de materiale promotionale, video, emisiuni televizate, spoturi publicitare si detine o baza de date impresionanta, intr-o continua dezvoltare.

AGENTIA HAIMI se ocupa deasemenea de organizari de evenimente, petreceri, servicii de hostess si alte obiecte de activitate de acest gen, incercand in acest mod sa-si extinda serviciile pe toate campurile ce includ modelarea imaginii.

Daca proiectul dumneavoastra include realizarea unei brosuri, a unui afis, reclame radio sau televizate, precum si intentia de a va promova serviciile si produsele prin campanii live de prezentare a acestora (cum ar fi sampling, hostess, etc.), AGENTIA HAIMI va poate oferii tot suportul necesar in alegerea optima a persoanelor potrivite imaginii pe care o doriti. Astfel incat la final, asteptarile dumneavoastra sa fie depasite!

Desi majoritatea clientilor, se asteapta si vor sa foloseasca modele sau actori profesionisti, exista si clienti cu un buget limitat sau proiecte mai putin pretentioase care apreciaza si persoanele mai noi, mai putin experimentate in acest domeniu. HAIMI va incerca mereu sa satisfaca pe deplin toate cerintele!!

Va rugam sa ne tineti la curent cu viitoarele proiecte. Asteptam cu nerabdare colaborari indeaproape cu dumneavoastra avand in vedere alegerea persoanelor potrivite.
Chiar daca nu va numarati printre clientii agentiei noastre, dati-ne o sansa sa va demonstram de ce alte companii apeleaza la serviciile noastre.


Cu speranta ca oferta noastra este de un real interes, asteptam un raspuns in vederea inceperii unei colaborari de luna sau scurta durata.

Va multumim!
Str.Ion Campineanu nr.23
Bl.10 , ap.72 et 2, sector 1
Bucuresti
Tel./Fax 312.10.43
Mobil.0722.249.946 PONTA FLORIN ; MANAGER & COREGRAF
Mobil:0724.294.419 ION ALEXANDRU SEBASTIAN ; MANAGER & COREGRAF

Agentia_haimi @yahoo.com
http://profil.neogen.ro/www_haimi
www.haimi.ro